Word zelfverzekerd in Engelse conversatie met zes eenvoudige regels

Engels kunnen spreken ontsluit kansen en transformeert je leven. Hoe kun je leren en zelfverzekerd worden in Engelse conversatie? Begin met het volgen van deze zes eenvoudige regels.

1) Hou het simpel

In de meeste alledaagse situaties, bijvoorbeeld in een café, gebruiken we eenvoudige, korte zinnen als we spreken.

In de eerste niveaus van onze cursus begin je meteen Engels te spreken door korte zinnen te gebruiken in typische dagelijkse omgevingen en bouw je hier vervolgens op voort tijdens de cursus.

2) Vergeet je moedertaal

Vertalen is moeilijk en zorgt ervoor dat je niet direct in het Engels hoeft te denken.

De methode van de scitudy.com stelt u in staat om de betekenis van woorden te leren door middel van context en voorbeelden. Je middelbare school moet zich richten op context en collocatie in Engelse lessen.

3) Oefen met spreken

De enige manier om te leren spreken is door te spreken, daarom zijn al onze multimedialessen gericht op spreken. En nadat je de nieuwe taal hebt verworven, zul je meer zelfvertrouwen krijgen door het met anderen te reproduceren in spreekactiviteiten.

We hebben veel sociale clubs die leuke en sociale lessen zijn, in of buiten het centrum om een plek te hebben waar je vrienden kunt maken en je zelfvertrouwen kunt opbouwen in het spreken van Engels.

4) Luister

De op één na beste manier om te oefenen met spreken, is door te luisteren naar andere mensen die Engels spreken.

Onze leuke verhaallijn van de tv-serie, aanwezig in elke les, laat je luisteren naar moedertaalsprekers en niet-moedertaalsprekers, en door te luisteren en te kopiëren leer je woorden correct uit te spreken. Kom meer te weten over onze personages en verhaallijn in deze video.

5) Zorg voor een duidelijk doel

Iedereen heeft individuele behoeften en voorkeuren om te studeren, daarom heb je een flexibele cursus nodig die zich aan jou kan aanpassen.

6) Neem een risico!

Om iets nieuws te leren, moet je fouten maken.

Door te oefenen met het gebruik van Engels natuurlijke, ontspannende omgeving, raden we ons platform ten zeerste aan scitudy.com. We zijn 24 uur per dag online en bieden Engelse woordenschat en zinnen in context.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *