Nederlands: uw paspoort om de wereld te verkennen

Engels: de wereldtaal

Internationaal reizen zonder kennis van de lokale taal kan een uitdaging zijn. Engels, dat wereldwijd door meer dan 1,7 miljard mensen wordt gesproken, dient echter als de oplossing voor wereldwijde communicatie.

Ben je bedreven in het Engels?

Kun je hotelreserveringen maken en eten bestellen bij restaurants?
Kun je gesprekken aangaan over verschillende culturen?

Ontdek hoe ons platform u kan uitrusten met de nodige vaardigheden voor uw aanstaande reis naar het buitenland.

Leer nu Engels voor op reis

Ontgrendel een wereld van mogelijkheden met uw Engelse taalvaardigheid voor wereldwijde reizen

Wist je dat 61% van de beginners die Engels leren, dit doen om de wereld te verkennen? Volgens WSE Brand Segmentation Research opent Engels deuren naar spannende reiservaringen.

Bij htts://www.scitudy.com begrijpen we het belang van de juiste Engelse vaardigheden voor reizigers. Daarom zijn onze Engelse lessen, beginnend bij beginnersniveaus en gevorderden, gericht op luisteren en spreken. Deze twee vaardigheden zijn cruciaal als je in het buitenland bent.

Onze uitgebreide cursus gaat verder dan de basis taalverwerving. We geven prioriteit aan het aanleren van praktische taal die je daadwerkelijk zult gebruiken tijdens het reizen. Stelt u zich eens voor dat u moeiteloos door situaties navigeert zoals:

  • Vervoerbewijzen kopen
  • Op zoek naar informatie over lokale toeristische trekpleisters
  • Accommodatie reserveren

Door middel van interactieve activiteiten en rollenspelscenario’s in kleine klassen onder leiding van moedertaaldocenten, oefen je deze vaardigheden uit de eerste hand. Krijg het vertrouwen om effectief te communiceren in real-life situaties, zodat u verzekerd bent van naadloze interacties met iedereen die u tijdens uw reizen tegenkomt.

Uit het Global English Language Report blijkt zelfs dat 65% van de respondenten gelooft dat Engels steeds belangrijker wordt voor het bevorderen van wereldwijde relaties. Omarm de kracht van het Engels en begin aan een reis vol grenzeloze verbindingen en onvergetelijke ervaringen.

Succes in de toekomst

Ontdek de groeiende betekenis van de Engelse taal in de komende 5 jaar

Volgens een recente enquête verwacht een overweldigende 73% van de mensen het toenemende belang van de Engelse taal in de komende jaren. Het Global English Language Report biedt meer inzicht in deze evoluerende trend. Mis het niet om meer te weten te komen over de bevindingen en prognoses van het rapport.

In je eigen tijd

We herkennen individuele leerstijlen en flexibiliteit

We begrijpen dat iedereen in zijn eigen tempo leert en een wisselende beschikbaarheid heeft voor studietijd. Daarom hebben we een gepersonaliseerde cursus ontwikkeld die kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Met onze cursus heb je de vrijheid om:

  • Kies de tijd en plaats voor je lessen
  • Bepaal de intensiteit van je studiesessies
  • Herhaal de lessen zo vaak als nodig is

Ontdek meer over hoe je Engels kunt leren op een manier die het beste bij je past op onze “Hoe je leert” pagina. Wij geloven in het bieden van een flexibele en aanpasbare leerervaring om uw succes te garanderen.

Veel plezier met

Engels leren in je vrije tijd kan als een opoffering worden beschouwd, maar de studentenervaring bij scitudy.com is leuk! De lessen zijn gebaseerd op een vermakelijk videoverhaal, vergelijkbaar met de tv-serie ‘Friends’, waarin je kennismaakt met verschillende accenten van mensen over de hele wereld.

Zeg ja tegen de meest effectieve manier om te leren

scitudy.com heeft meer dan 3 miljoen studenten over de hele wereld geholpen om met succes Engels te leren.

Hoewel we altijd in ontwikkeling zijn en werken aan manieren om te verbeteren, hebben we een bewezen methode ontwikkeld die werkt. Dit betekent dat u de garantie heeft dat u door scitudy.com te kiezen, Engels kunt spreken wanneer u reist.

Van de gelegenheid gebruik maken om Engels te leren is een geweldige stap op weg naar het bereiken van je doelen. Het opent zoveel nieuwe deuren naar een betere academische toekomst, professionele carrière of zelfverbetering.

Door voor scitudy.com te kiezen, heb je de garantie dat de tijd en energie die je investeert in leren zijn vruchten afwerpt.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *